Descargar AudioLibro Etheria (Cat) de Coia Valls

Descargar AudioLibro Etheria (Cat) de Coia Valls año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Etheria (Cat)
 • Autor del audiolibroCoia Valls
 • Fecha de publicación: 6/8/2016
 • EditorialS.A. EDICIONES B
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788466658102
 • Valoración del audiolibro: 9.37 de un máximo de 10
 • Votos: 644
 • Autor(a) de la reseña: Nepomucena Chagolla
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.13 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 6/8/2018
 • Duración: 5 horas con 8 minutos (204 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MOD - AIFF - MP3 - MPEG4 - Apple Lossless - WMA - WAV - FLAC (compresión RAR - AZW4 - IMG - TAR.LZO - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 41 páginas
 • Duración del resumen (audio): 30 minutos (20.5 MB)
 • Servidores habilitados: ADrive - Torrent - FileNurse - Dropbox - Mediafire - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: De Calavario a Roma, l’extraordinària odissea d’una intrèpida viatgera del segle iv El darrer terç del segle iv és un període de canvis profunds. Els valors s’inverteixen i els perseguits es converteixen en perseguidors. El Senat romà està dividit i la permanència de l’estàtua de la Victòria és el símbol de l’enfrontament entre pagans i cristians. En aquest escenari de fi d’una civilització, l’Etheria, una dona noble de la Gallaecia emparentada amb l’emperador Teodosi, emprèn un viatge a Terra Santa perseguint el seu somni. Durant el seu pas per Lucus Augusta, Caesaraugusta, Tarraco, Barcino, Gerunda, Roma i altres ciutats, escriurà un diari per transmetre aquesta experiència a les seves deixebles. Sovint, però, les coses no són com les havíem previst. L’aparició d’Irene d’Aveleda, una patrícia que, sota l’aparença de lluitar per una causa noble, cerca venjança, obligarà la pelegrina a prendre decisions insospitades i enfrontar-se a les seves pròpies contradiccions. Dues dones capgiren els seus destins en aquest calidoscopi d’un temps en crisi. Un cant a la tolerància i l’amistat, a la capacitat de convertir el viatge en una experiència de vida. Perquè res no està escrit a les estrelles.  

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Coia Valls

Otros audiolibros de la editorial S.A. EDICIONES B

Otros audiolibros del año 2016